Contest

Vești bune pentru pasionații de fotografie, artă și călătorie!

Organizatorii proiectului Satwa Guna lansează un concurs pentru pasionații de fotografie, iubitorii de artă și povești de călătorie.

Puteți câștiga 8 PRINTURI FOTO (tablouri) format 70X50 cm, pe satin, caserate pe mousse  şi UN APARAT FOTO COMPACT NIKON.

Tot ce trebuie să faceţi este să urmăriţi blogul etapei Unknown Vietnam 2012 a proiectului Satwa Guna : http://photodesign.ro/satwaguna2012.

Aici se va posta un jurnal zilnic (în cazul în care  în unele zile echipa nu are acces la Internet, se vor posta actualităţile cât mai curând posibil). În fiecare postare va exista un cuvânt cheie subliniat. La fiecare 10 postări se va câştiga UN PRINT FOTO. Cine va trimite primul 10 cuvinte cheie adunate, la adresa concurs_vietnam@photodesign.ro va deveni fericitul posesor al unui print foto oferit de My Poster http://www.myposter.ro/magazin/catalogul-de-poster. Vor fi 8 câştigători (la fiecare 10 cuvinte cheie noi).

Câştigătorul poate alege fotografia pe care să o primească:

1. din galeria foto a proiectului Satwa Guna: http://www.photodesign.ro/satwaguna/

2. din galeria de postere  My Poster: http://www.myposter.ro/magazin/catalogul-de-postere

3. din galeria personală

myposter.ro

Fiţi cu ochii de blog http://photodesign.ro/satwaguna2012, citiţi cu atenţie aventurile echipei Satwa Guna şi încercaţi-vă norocul. Nu aveţi nimic de pierdut. Doar 8 PRINTURI ŞI UN APARAT FOTO DE CÂŞTIGAT!

 

 

 

 

NIKON COOLPIX S2600

NIKON COOLPIX S2600

Stil suplu: cu un corp de 19.5 mm, cu un aspect distins, care se strecoară uşor în orice buzunar, vă puteţi păstra stilul oriunde aţi merge. Obiectiv NIKKOR superangular cu zoom de 5x (26 – 130 mm): de la fotografii de grup la prim-planuri, acest obiectiv oferă precizie impresionantă şi rezoluţie clară, astfel că puteţi surprinde momentele cu uşurinţă. 14 MP: senzorul de imagine CCD de 14 megapixeli permite surprinderea unor imagini extrem de detaliate, decuparea creativă şi crearea unor copii deosebit de clare la dimensiuni de poster. Ecran LCD de 6.7 cm (2.7 inci): monitorul LCD mare cu unghi larg de vizualizare asigură claritatea fotografierii şi a redării. Înregistrare video 720 clară: înregistraţi momentele în mişcare cu o atingere a butonului. Un buton dedicat pentru film facilitează începerea înregistrării acţiunii. Anti-înceţoşare: Funcţia e-VR (Reducerea vibraţiilor) reduce efectul mişcării aparatului foto. Sensibilitatea ridicată la lumină ISO (până la 3200) reduce riscul unor imagini înceţoşate în lumină scăzută. Funcţia de detecţie a mişcării compensează mişcarea aparatului foto şi a subiectului. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selectează automat cea mai clară fotografie dintr-o succesiune de 10. Sistem portret inteligent: surprindeţi portrete perfecte de fiecare dată. Cronometru zâmbet realizează fotografia atunci când subiectul zâmbeşte. Ochi deschişi vă semnalează când cineva are ochii închişi. Funcţia de estompare a pielii ajustează tonurile neuniforme ale pielii pentru un aspect mai fin. Remediere ochi-roşii remediază culoarea eronată a ochilor cauzată de bliţ. Meniu retuşare: îmbunătăţeşte fotografiile în aparatul foto cu o serie de efecte filtru. Include opţiuni precum Culoare selectivă, care converteşte imaginea în monocromie şi apoi adaugă o pată de culoare unei zone alese de dumneavoastră sau Efect stea, care adaugă efect de stele obiectelor luminoase. Selector automat scenă selectează modul scenă potrivit pentru situaţia în care fotografiaţi, astfel că tot ce trebuie să faceţi este să încadraţi şi să fotografiaţi. 18 moduri scenă : modurile scenă optimizează automat setările aparatului foto pentru stiluri, efecte şi locaţii populare de fotografiere. Obţineţi imagini extraordinare doar selectând modul care se potriveşte cu situaţia. Urmărire subiect: surprindeţi imagini clare cu subiecţi care nu pot sau nu vor să stea nemişcaţi. Funcţia AF cu urmărire subiect păstrează focalizarea aparatului foto pe un subiect selectat, chiar dacă acesta se mişcă. Sistemul de procesare a imaginii EXPEED C2 oferă funcţii avansate de înregistrare filme, performanţă la sensibilitate ridicată şi calitate maximă a imaginii.

Imagini realizate cu NIKON COOLPIX S2600

Sample Image 1

Shutter speed 1/160 second
Aperture f/3.2
Focal length 4.6 mm
26.0 mm (35mm [135] format picture angle)
Exposure mode Programmed auto
Sensitivity ISO 80
White balance Auto
Image quality Jpeg Fine (8-bit)
Image Size (pixels) 4320×3240 (14M)

 

Sample Image 2

Shutter speed
1/160 second
Aperture
f/4.5
Focal length
9 mm
50.9 mm (35mm [135] format angle of view)
Exposure mode
Programmed auto
Sensitivity
ISO 80
White balance
Auto
Image quality
Jpeg Fine (8-bit)
Image Size (pixels)
4320×3240 (14M)
Sample image 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Sample image 4

 

 

 

 

 

 

 

 

Sample Image 5